NaslovnaVESTITo nije put za deeskalaciju! Petković: Ne prođe dan da ne govore...

To nije put za deeskalaciju! Petković: Ne prođe dan da ne govore o ratu (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković na društvenoj mreži „X“ oglasio se povodom toga što međunarodna zajednica ćuti dok Priština ne prestaje sa provokacijama.

– Priština ne prestaje sa ratnohuškačkom retorikom i prizivanjem sukoba, dok međunarodna zajednica ćuti. Nijednom iz PR nisu pomenuli dijalog, ali zato ne prođe dan da ne govore o ratu dok njihova zločinačka policija maltretira Srbe! Slučajno? Ne bih rekao – napiaso je Petković.

Приштина не престаје са ратнохушкачком реториком и призивањем сукоба, док међународна заједница ћути. Ниједном из ПР нису поменули дијалог, али зато не прође дан да не говоре о рату док њихова злочиначка полиција малтретира Србе! Случајно? Не бих рекао. 1/2 pic.twitter.com/6LIyEL9F5D

— Петар Петковић (@PetkovicPetar) October 12, 2023

– To nije put za deeskalaciju, niti normalizaciju odnosa i prištinske pretnje ratom na Balkanu morale bi da upale crveni alarm na Zapadu, koliko god podržavali svoje čedo! – zaključio je Petković.

 

Nije im dosta krvi! Šiptari preko Banjske prizivaju novi rat!

Da li će ih neko zaustaviti_

Takozvani “predsednik skupštine Kosova” Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika “premijera” Aljbina Kurtija i “predsednice” Vjose Osmani, izjavio je da “postoji rizik da se posle napada Srbije u Banjskoj sukob proširi i izbije novi rat na Balkanu”!

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja