NaslovnaNAJNOVIJE(VIDEO) Izraelski komandosi burtalno počistili Hamas! Snimak akcije iz prvog lica zapalio...

(VIDEO) Izraelski komandosi burtalno počistili Hamas! Snimak akcije iz prvog lica zapalio mreže!

Izraelske odbrambene snage objavile su snimak na kojem se vidi kako su pripadnici elitne jedinice komandosa Šajetet 13 ponovo zauzeli vojni objekat na granici sa Gazom, koji su u subotu osvojili pripadnici Hamasa.

Video snimak prikazuje vojnike kako se bore protiv pripadnika Hamasa u bazi, ubijajući ih i hapseći druge.

U jednom trenutku vide pripadnici Šajeteta koji dolaze do bunkera, u kom su se sakrili izraelski vojnici koji su preživeli napad Hamasa.

– Šajetet, Šajetet, ostani u bunkeru, dolazimo – viče jedan oficir.

 

IDF publishes footage showing troops of the Navy's elite Shayetet 13 commando unit retaking the Sufa military post on the Gaza border from Palestinian terrorists on Saturday. pic.twitter.com/hthv0sWPXY

— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian) October 12, 2023

 

Izraelska vojska saopštila je da su pripadnici Šajeteta delovali u subotu na jugu zemlje, gde su hitno prebačeni nakon munjevite invazije Hamasa.

Tvrdi se da su pripadnici Šajteteta ubili više od 60 palestinskih militanata na graničnom prelazu Sufa, i u kibucima Beri, Kfar Aza, Sad, Mefalsim i Nir Oz.

U saopštenju izraelske vojske se navodi da je uhapšeno 26 terorista, uključujući i visokog člana Hamasove “mornarice”, dok je spašeno 250 talaca.

Kreće nezapamćeno krvoproliće! Izraelcima stigla hitna poruka, civilima u Gazi poručeno da beže u Egipat!

SVEOPŠTI RAT

Maleni Pojas Gaze odakle deluje Hamas potpuno je odsečen od snabdevanja. Sve je izvesnije da Izrael priprema kopneni pohod. Stručnjaci kažu da će biti veoma krvavo.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja