NaslovnaRAZONODAImidž Megan Markl

Imidž Megan Markl

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada se saznalo da je američka glumica Megan Markl (42) u vezi s princem Harijem (39), mnogi su pomislili kako će ona doneti velike promene u uštogljenu kraljevsku porodicu. Sada sa sigurnišću možemo reći kako je upravo to i učinila. Ona i suprug su početkom 2020. odlučili da prestanu izvršavati svoje dužnosti i sa sinom su napustili London. Najpre su otišli u Kanadu, a zatim su se preselili u Ameriku, gde i sada žive u Kaliforniji.

Megan Markl, princ Harifoto: Moritz Mueller / imago sportfotodienst / Profimedia

Megan su optuživali da je razorila porodicu i da je ona kriva za to što Hari ne priča sa starijim bratom Vilijamom (41). Zbog toga što o njoj ne pišu u superlativima, kao što to čine za Vilijamovu suprugu Kejt.

Naime, holivudska agencija WME je trebala pomoći Megan da popravi svoj ugled.

Spomenuta agencija sarađuje i s Meganinom prijateljicom, teniserkom Serenom Vilijams. Brinuće se o ugovorima koje sklapa, filmskom i TV produkcijom te imidžem u javnosti.

Megan Marklfoto: Printskrin/Instagram

Markl je i pre braka s Harijem bila prijateljica s voditeljkom Oprom Vinfri, Džordžom Klunijem i Serenom. Njih je pozvala i na venčanje 2018., a malo po malo širila je broj prijatelja. Kritičari kažu kako je Megan sva ta prijateljstva pomno isplanirala i radila godinama na tome da se zbliži sa slavnima.

Početkom ove godine Megan i Hari bili su na obnovi zaveta voditeljke Elen Dedženeris i njene supruge Porti. Tako su pokazali da su bliski prijatelji. Kada je Megan slavila u avgustu rođendan, pozvala ih je i zajedno su gledale film ‘Barbie’ u bioskopu.

Dobra je prijateljica i s Keri Vošington i Keli Roland. S njima se slikala na koncertu Bijonse. U društvu svog supruga i majke Dorije plesala je u VIP loži na stadionu u Kaliforniji.

Princess Meghan is outside-outside!!! #MeghanMarkle pic.twitter.com/PR8Ncsd5kq


— Boom The Brazen Hussy (@TheDuchessBoom) September 5, 2023

Nedavno su Megan i Hari bili u Nemačkoj na Invictus igrama, nakon čega su otišli u Portugal, gde su se družili s Krisom Evansom i suprugom Albom Baptistom. Navodno se nisu znali ranije, ali su se susreli u lokalnom baru pa su se sprijateljili.

(Kurir.rs/Story.hr)

Kurir

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja