NaslovnaSTARSMatičar Radivoje Mrđa o skandalu na svadbi Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Matičar Radivoje Mrđa o skandalu na svadbi Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Radivoje Mrđa je matičar koji je venčao brojne poznate ličnosti, a među njima su bili i Lepa Brena i Boba Živojinović. I dalje se priča o tome kako je te 1991. godine zbog njihovog venčanja prekinut Dnevnik 2 da bi mladenci mogli da se uključe uživo u program. Neplanirane nimalo prijatne scene ostale su skrajnute.

„Venčanje je trebalo da bude u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… Ali cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite. Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac“, sećao se Mrđa uz napomenu da su se neprilike tu završile jer Brena i Boba sada već decenijama imaju lep brak.

A svadba im je zaista bila za pamćenje. Najveća muzička zvezda tadašnje Jugoslavije i uspešni teniser imali su 600 gostiju. Za njih je spremljen meni dostojan dvora – preko 650 predjela i glavnih jela koje su pripremili šef kuhinje i njegovih 60 kuvara. Svatovi su uživali u fazanu u gnezdu, telećim leđima u šampanj sosu, dimljenom lososu na norveški način, ali i u domaćim specijalitetima – ispečeno je čak 22 praseta i 55 jagnjadi. Kako se pisalo ova svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka.

kurir.rs/zadovoljna.nova

Bonus video:

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja