NaslovnaVESTIPalma poručuje - Gde god odemo borimo se za Srbiju!

Palma poručuje – Gde god odemo borimo se za Srbiju!

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je bio šef srpske delegacije od 300 članova u poseti Beču, izjavio je za televiziju Pink da je cilj svakog njegovog putovanja borba za Srbiju.

 – Ja sam rekao tokom posete Beču da neću da pričam o politici, o ratovima i o koroni, već samo o lepim stvarima. Mi kada god pređemo državnu granicu i odemo u neku zemlju mi smo građani Srbije i borimo se za Srbiju – poručio je Marković.

– Ovom posetom Beču naši poljoprivredni proizvođači koji su bili najbrojniji u delegaciji od 300 članova, a u kojoj su bili i zdravstveni i prosvetni radnci i vaspitači, su impresionirani. Gospoda poljoprivredni prozivođači su mi rekli da su impresionirani. Nisu to seljaci, oni su pametniji od 70 posto političara, jer imaju veliko radno iskustvo i sa njima možete da pričate o svim temama. Vlasnici bečkih fijakera su mi rekli da se nikada nije desilo da neka organizovana  grupa zakupi sve fijakere u Beču, a da putnici budu poljoprivrednici – rekao je Dragan Marković Palma.

Foto: Informer

 

Na pitanje novinara televizije Pink “koja će biti sledeća destinacija za putovanje” Marković je rekao “za sledeću destinaciju okrenućemo globus i gde se zaustavi i prst pokaže tu ćemo ići”, nakon čega je uz sugestiju novinara, određeno da sledeća destinacija bude Egipat.


Foto: printscreen


 


– Meni su najdraže destinacije Grčka, Egipat, Austrija i sve ostale države koje su dobronomanerne prema Srbiji i poštuju međunarodno pravo. U organizaciji Skupštine grada Jagodine, a o trošku donatora u poslednjih 18 godina putovalo je 60 000 građana iz 45 gradova i opština Srbije – zaključio je Markvić u intervjuu za televiziju Pink.

Kugler: Bez Srbije Evropska unija nije potpuna!

Politika

Predsednici Grupa prijateljstva Srbije i Austrije u parlamentima Srbije i Austrije Dragan Marković Palma i Gudrun Kugler na zajedničkoj svečanoj večeri u Beču priređenoj za delegaciju iz Srbije od 300 članova

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja