NaslovnaHRONIKAPolicijski presretači zaustavili dvojicu bahatih vozača! Mortus pijani divljali na autoputu kroz...

Policijski presretači zaustavili dvojicu bahatih vozača! Mortus pijani divljali na autoputu kroz Beograd

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača koji su na autoputu na teritoriji Beograda prekoračili brzinu, upravljajući pritom vozilima pod dejstvom alkohola.

Policija je noćas pola sata posle ponoći u Surčinu iz saobraćaja isključila vozača (39) koji je svoj “audi” vozio 154 kilometara na čas, a kada su ga saobraćajci alkpijani vozačiotestirali utvrđeno je mortus pijan i da ima 1,98 promila alkohola u organizmu.

Tri sata kasnije saobraćajci su na autoputu u blizini mosta “Gazela” zaustvila vozača (29) koji je vozio svoju “mazdu” 116,6 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80. I ovaj vozač je alkotestiran i utvrđeno je da je i on u stanju teške alkoholisanosti, jer je upravljao vozilom sa 1,21 promil alkohola u organizmu.

Oba vozača su privedena na trežnjenje u policijsku stanicu i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Za dva dana u Novom Pazaru otkrili 1.130 saobraćajnih prekršaja: Vozili pijani, drogirani, a dvojica uhapšena zbog nasilničke vožnje

Hronika

Tokom prva dva dana međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru otkrili su ukupno 1.130 prekršaja.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja