NaslovnaHRONIKAUhapšen Srbin koji je kopao tunel u Podgorici!

Uhapšen Srbin koji je kopao tunel u Podgorici!

On je hteo da otputuje u Beograd

Po međunarodnoj poternici INTERPOL-a Podgorica u petak je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, lišen slobode Vladimri Erić (32) državljanin Republike Srbije, kojeg Crna Gora potražuje zbog slučaja “Tunel”, saopštila je policija Crne Gore.

Kako se navodi, on je pristupio na gore pomenuti aerodrom sa namerom da otputuje za Beograd, i tu je lišen slobode po međunarodnoj poternici.

On se potražuje od 28. septembra radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim delom teška krađa i krivično delo sprečavanje dokazivanja u saizvršilaštvu.

Sledi komunikacija između Ministarstva pravde Crne Gore i Ministarstva pravde Švedske pravosudnim kanalima radi izručenja ovog lica nadležnom organima, piše u saopštenju.

Nova hapšenja u aferi "tunel"! Crnogorska policija pored Katarine Baćović uhapsila još četiri osobe

Hronika

Crnogorska policija pored Katarine Baćović, koja je učestovavala u operaciji kopanja tunela iz stana u suterenu zgrade do depoa Višeg suda u Podgorici, uhapsila još četiri osobe, dok je za četvoricom Srba koji su u bekstvu raspisana međunarodna poternica.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja