NaslovnaSTARSDragana Katić o Aleksandri Prijović: Ovo još nisam videla

Dragana Katić o Aleksandri Prijović: Ovo još nisam videla

Vrtoglavi uspeh Aleksandre Prijović tema je broj jedan u državi i regionu, a nakon što je u Zagrebu zakazana i peta Arena mnogi se i dalje pitaju koja je tajna ovakve popularnosti.

O njenom uspehu progovorila je i Dragana Katić, poznata voditeljka, koja je od samog početka bila uz Priju.

– U pravom smislu reči sam impresionirana. Posle 37 godina rada i staža upoznaš mnoge ljude i budeš na mnogim koncertima. Tvrdim da je ovo prva mlada osoba na čijem sam koncertu bila i na kojem sam osetila da je apsolutno pravi koncert u pitanju kao i da je bila prava publika, koja je zaista bila uz nju i sve vreme je podržavala. Jako cenim njen trud i njen odnos prema publici i čini mi se da je to publika prepoznala – ispričala je Dragana.

foto: Kurir televizija

– Njen odnos prema publici od samog početka, kada se pojavila na sceni, do dana današnjeg, a posebno na koncertima, to je stvarno bilo fascinantno… Ja sam se ježila. Kada sam izašla sa koncerta rekla sam: “Jao, Bože, ovo je prava publika”.

– Moram priznati da nisam očekivala toliki uspeh. Mislila sam da će tu biti Arena i da će to odlično uraditi, u to nisam posumjala ni jednog trenutka. Jako sam cenila kod nje to što ono što ne zna uvek pita. Stalno je težila ka napretku i učila. Nije bežala od učenja, nije bila sveznajuća zvezda. Sve što nije znala pitala je onoga koga treba da pita i ko to zna. Mislim da se to i pokazalo, a to da spada u jedan od najboljih mladih vokala koje imamo u regionu, to je bez daljnjeg – naglasila je voditeljka za “Grand”.

Aleksandra Prijovićfoto: Danijela Vujsić

Ona se prisetila i svog doživljaja Prijinog učestvovanja u takmičenju:

– Jako mi se dopadala u takmičenju i posle toga je imala karijeru, ali je u jednom trenutku poslušala prave savete. Tu ima malo i prsta sudbine, Božijeg prsta u svemu tome. Lako je postati poznat, ali ona je postala priznata i to je jako važno.

– Moram priznati da sam imala mnogo puta tu privilegiju da je slušam onako kada smo na nekim privatnim događajima i kada je za stolom. To je nešto jako impresivno, to je taj umilni, topli, precizni glas, milujući, to je nešto fascinantno – otkrila je za kraj Dragana Katić.

kurir.rs/grand

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja