NaslovnaPLANETAObistinio se najveći strah Zapada! Više od 1.000 kontejnera vojne opreme stiglo...

Obistinio se najveći strah Zapada! Više od 1.000 kontejnera vojne opreme stiglo Rusiji

Bela kuća je danas saopštila da je Severna Koreja isporučila Rusiji više od 1.000 kontejnera vojne opreme i municije za rat u Ukrajini.

Portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Kirbi rekao je da SAD veruju da severnokorejski lider Kim Džong Un traži sofisticirane ruske oružane tehnologije u zamenu za municiju kako bi ojačao nuklearni program Severne Koreje, preneo je AP.

Kim je prošlog meseca, nakon što se sastao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, pozvao na eksponencijalno povećanje proizvodnje nuklearnog oružja i založio se da njegova zemlja igra veću ulogu u koaliciji nacija koja se suočava sa SAD u “novom hladnom ratu”, preneli su državni mediji.

Foto: Reuters

 

Korejska centralna novinska agencija je saopštila da je Kim izneo komentare tokom dvodnevnog zasedanja parlamenta zemlje, koji je izmenio ustav i uključio njegovu politiku proširenja programa nuklearnog naoružanja.

Satelitskim snimci potvrđuju informaciju o isporuci iz Severne Koreje!

 

The US government officially claims that the DPRK recently delivered more than 1,000 containers with weapons and ammunition to Russia.

The White House today released satellite images that allegedly show cargo from a North Korean ammunition depot was loaded onto a Russian-flagged… pic.twitter.com/bZ7wiy2cah

— Jeff George ™ (@jhon_odey) October 13, 2023

 

Jezivo proročanstvo Aleksandra Dugina! Uključiće se Iran, SAD pokreću preventivne udare - i počinje Treći svetski rat!

Planeta

Ruski filozof Aleksandar Dugin, jedan od najvećih intelektualaca današnjice, opisao je na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter) scenario po kojem rat između Izraela i Hamasa mogao da preraste u Treći svetski rat.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja