NaslovnaVESTI"Sedim u restoranu i javljaju mi da sam dobio stan": Ovo je...

“Sedim u restoranu i javljaju mi da sam dobio stan”: Ovo je Aleksa dobitnik jednoiposobnog stana u Zemunu

Kako kaže srećni dobitnik, u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” učestvuje od početka, a posrećilo mu se sa računom u vrednosti od 3.500 dinara

Aleksa Vesić je još u šoku posle saznanja da je srećni dobitnik jednoiposobnog stana od 46 kvadrata u naselju Zemunske kapije u Beogradu. Kaže da ne može da dođe sebi, iako jedan od današnjih dobitnika stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, zvuči staloženo.

– Možda zvučim smireno, ali verujte da nisam, u šoku sam – kaže 27-godišnji student Ekonomskog fakulteta na početku razgovora za

Lepa vest zatekla ga je daleko od rodnog Lazarevca, a onda je doživeo istinski šok, i to onaj pozitivni.

– Koleginica sa fakulteta mi je poslala poruku da sam dobio stan. Potom još jedan drug, zatim i roditelji… Na trenutak sam pomislio da je šala, ali sam shvatio da nije, jer sam verovao da je moguće da dobijem stan – iskren je Aleksa.

 

 

On dodaje da u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” učestvuje od početka, a posrećilo mu se sa računom u vrednosti od 3.500 dinara.

– Nisam siguran gde sam to bio u kupovini, verovatno je račun iz supermarketa – dodaje on i napominje da studije privodi kraju i uskoro će se preseliti u taj novi stan.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja