NaslovnaPLANETAUbijen komandant vazdušnih snaga Hamasa! Bio mozak napada na paraglajderima!

Ubijen komandant vazdušnih snaga Hamasa! Bio mozak napada na paraglajderima!

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su ubile visokog člana terorističke grupe Hamas u vazdušnom napadu na pojas Gaze tokom noći.

 

“U napadu na štab iz kojeg je teroristička grupa upravljala svojim vazdušnim aktivnostima, ubijen je Murad Abu Murad, šef Hamasove vazdušne mreže”, navodi IDF.

IDF kaže da je Abu Murad “uzeo veliko učešće u rukovođenju teroristima tokom masakra” prošlog vikenda, uključujući napadače koji su na paraglajderima ušli u Izrael.

 

The IDF says that the head of the Hamas air force, Murad Abu Murad, was killed as a result of a night airstrike in the Gaza Strip. According to the IDF, the strike targeted the headquarters🤔 pic.twitter.com/trCpVq1JKY

— Sprinter (@Sprinter99800) October 14, 2023

 

U odvojenim „široko rasprostranjenim“ napadima tokom noći, IDF je saopštio da je pogodio desetine lokacija koje pripadaju Hamasovim komandantima koji ji su predvodili napad na Izrael 7. oktobra.

Hamas objavio mučan snimak! Naoružani do zuba drže izraelske bebe u naručju! (VIDEO)

JEZIVO

Hamas je u petak objavio mučne snimke koji prikazuju kako militanti drže bebe i malenu, verovatno izraelsku decu tokom subotnjeg masakra na jugu Izraela, piše Jutarnji.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja