NaslovnaSTARSDom Suzane Mančić je kao iz bajke

Dom Suzane Mančić je kao iz bajke

Voditeljka Suzana Mančić već godinama je u ljubavi s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

foto: Ana Paunković

Njih vezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom. Voditeljka sve vreme njihove skladne veze živi na relaciji Beograd-Atina, a ona je jednom prilikom istakla da se svog rodnog grada neće tako lako odreći.

U Atini imaju luksuznu kuću u kojoj provode vrele letnje dane.

– Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

Suzana i njen izabranik imaju više nekretnina u kojima mogu da uživaju, a pre izvesnog vremena mediji su javili i da je par pazario imanje na Tari.

Međutim, bez sumnje je najveći komadić raja na kom se opuštaju kuća na Pilioponu, poluostrvu u Tesaliji između Atine i Soluna, koja je sve ono što zamišljate kada pomislite na leto u Grčkoj.

Kurir.rs/Ekskluziv

Bonus video:

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja