NaslovnaSTARSEvo nekoliko pitanja koja mogu opustiti atmosferu na prvom sastanku

Evo nekoliko pitanja koja mogu opustiti atmosferu na prvom sastanku

Kako bi se neprijatnosti prilikom prvog sastanka svele ne minimum, stručnjak za odnose, Džejms Tomas, otkrio je nekoliko saveta i pitanja koja vam mogu pomoći.

Prvi sastanci umeju da budu teški i nezgodni, a vrlo često nastupi i nesigurnost. Međutim, postoji nekoliko pitanja koja, prema stručjaku za odnose, možete da postavite i opustite atmosferu.

Tomas predlaže da pitate potencijalnog partnera koji mu je omiljeni način da se opusti, jer bi odgovor mogao da pruži uvid u njegove navike, za razliku od pitanja vezanog za hobije. Ukoliko je osoba, recimo, ljubitelj filmova: ”Šta si poslednje pogledao/la?” može dodatno produbiti komunikaciju.

„Šta najviše voliš da kuvaš?”, kako stručnjak navodi, može vam pomoći da saznate nešto više o ukusu partnera, međutim ukoliko ipak ne voli da kuva, zaiteresujte se za njegove ambicije pitanjem: „Šta želiš da naučiš?”

Tomas savetuje da postavite i pitanje : „Šta bi uradio/la da znaš da je sutra kraj sveta?”, jer ćete tako najbolje otkriti ličnost osobe sa kojom izlazite, piše vecernji.hr.

Pored prethodnih nekoliko pitanja, ukoliko vas interesuje i najbanalniji deo života partnera, ne libite se da pitate: „Koja je najčudnija stvar koju si kupio/la onlajn?”, što će vam dati odgovore po pitanju kupovine. Poslednje pitanje koje Tomas predlaže glasi: „Koja je najbolja stvar koja ti se dogodila ove nedlje?”, kojim lako možete probiti led i usmeriti razgovor na pozitivnu stranu.

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja