NaslovnaSTARSEvo zbog čega se Žika Jakšić razveo od Dajane Paunović

Evo zbog čega se Žika Jakšić razveo od Dajane Paunović

Sve krahove braka na javnoj sceni znatiželjnici isprate sa posebnom pažnjom. Razvod Dajane Paunović i Žike Jakšića bio je glavna tema dugo vremena, posebno jer nekadašnji supružnici dugo nisu hteli da komentarišu razloge rastanka.

foto: Damir Dervišagić

Dajana je posle razvoda život potpuno promenila. Povukla se iz voditeljskog posla i osnovala humanitarnu fondaciju koja nosi njeno ime, a postala je i članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda.

Sreća u ljubavi joj se ponovo osmehnula posle razvoda, a identitet partnera s kojim je u vezi više od šest godina ne želi da otkriva javno.

Ipak, nije uvek bilo tako. Kako se prvo oprobala u pevačkoj karijeri, srela je 24 godine starijeg muzičara i producenta Žiku Jakšića. Dobili su sina Dušana i izgledalo je da ljubav cveta. Međutim, usledio je razvod i to u tišini.

Žika Jakšić, Dajana Jakšićfoto: Aleksandar Jovanović

Znatiželjna javnost mogla je samo da nagađa šta je bio razlog za okončanje braka, a onda je pet godina kasnije Žika otkrio da je on bio taj koji je rešio da se brak okonča.

„Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek prvo mora da se bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao da se dobro osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način”, rekao je Žika svojevremeno i istakao da nema nameru da ponovo staje pred oltar jer se u braku oseća skučeno.

Žika iz prvog braka ima sina Andriju koji se oženio i živi u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Žiki je zbog toga puno srce, što vidi svog prvenca ispunjenog i srećnog.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:04

Dajana Paunović bez trunke šminke

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja