NaslovnaSTARSMali pritisak na stomak čini čuda: Žene poludele za novim seksualnim trendom...

Mali pritisak na stomak čini čuda: Žene poludele za novim seksualnim trendom koji orgazam dovodi do maksimuma

Budući da TikTok ima savet za gotovo sve, ne čudi nas što je belly press tehniku koja ženski orgazam dovodi do maksimuma, pretvorio u trend. Međutim, ni to nije bez razloga, jer su žene poludele za ovom tehnikom i kunu se u moći malog pritiska na stomak, piše zivim.gloria.hr.

Novi seksualni trend na TikTok-u povećava žensko zadovoljstvo. Belly press, odnosno pritisak na stomak, koliko god neprivlačno zvučao, zasigurno dobro obavlja posao jer su žene na društvenim mrežama omamljene. Već neko vreme, ženski auditorijum isprobava ovaj trik u svojim spavaćim sobama, a zatim deli iskustvo na društvenim mrežama ističući moć tog jednog malog pritiska na stomak.

Trend je zasnovan na činjenici da, ako pritisnete donji deo stomaka žene tokom seksa, možete pomoći u stimulaciji G tačke. Naravno, neophodno je biti oprezan pri korišćenju ove metode i bilo bi najbolje izbegavati pritisak na stomak nakon obroka ili, ukoliko je, recimo, bešika puna.

U svakom slučaju, stručnjaci potvrđuju moći ovog malo trika. Prema seksologu Sari Mulindvi, tehnika ima smisla sve dok pritisak nije prejak. Objašnjenje je zasnovano na postojanju tkiva u predelu karlice, uključujući i vaginu i klitoris, a sasvim je poznata njihova povezanost.

„Često smo isuviše fokusirani na penetracioni aspekt seksa i zaboravljamo na mogućnosti zadovoljstva koje nidu stimulacija drugih delova tela. Spoljašnji pritisak može da bude izuzetno efikasan u aktiviranju G tačke, stimulisanju klitorisa i olakšavanju postizanja orgazma”, objašnjava Mulindva, ističući da je veoma važno ne pritiskati previše, jer to područje nije čvrsto. Suština leži u blagom pritisku koji neće izazvati bol, jer niko ne želi da se oseća neprijatno tokom seksa. Takođe, Sara navodi da je veoma važno razgovarati sa partnerom kako biste saznali šta funkcioniše, a šta ipak ne. Obostrano zadovoljstvo je veoma važno.

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja