NaslovnaSTARSOpet bukti rat između Ane Nikolić i Raste! (VIDEO)

Opet bukti rat između Ane Nikolić i Raste! (VIDEO)

I tako, malo-malo, pa Ana Nikolić udari na bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu. Strasti se smire na neko vreme, pa se ubrzo opet rasplamsaju! Tako su nedavno organizovali proslavu rođendana male Tare u jednoj prestoničkoj kući za proslave.

Otkad su se razveli, oni rođendane svojemezimice organizuju i plaćaju posebno, ali tako da svake druge godine proslava bude kod mame ili tate. A tog dana njih dvoje glume da je sve u najboljem redu.

Ako me sećanje ne vara, nakon svake proslave počinje neki rat. Ana, izrevoltirana, objavi nešto iz perioda života s reperom. Tako ga je optužila da je bio član Belivukove grupe. Često ga potkači i u emisijama, kad ga nazove Rista. Jer kada je želela da joj on radi album, nije znala ni kako se reper zove.

Kako se šuška po gradskim kuloarima, to je sve iz razloga jer je Rasta zavrnuo slavinu. Naime, izvor blizak paru priča da Rasta Ani uplaćuje samo alimentaciju, a da želje mezimice ispunjava lično. Bez davanja dodatnih sredstava pevačici.

Bilo kako bilo, njih dvoje imaju samo jedan dan u godini kad se pretvaraju da su u idiličnim odnosima, a to je uvek 3. avgust.

 

Šta vi mislite o ovoj temi pišite mi u komentarima! A, novu epizodu “Ludoperovanje” pogledajte u videu na početku teksta! 

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja