NaslovnaSTARSOtac i majka OBOLELI od TEŠKE BOLESTI, doktori mu saopštili da su...

Otac i majka OBOLELI od TEŠKE BOLESTI, doktori mu saopštili da su DANI ODBROJANI!

Semira Džankovića, finalistu prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda”, tokom života zadesile su brojne nedaće – teški, izazovni periodi, bolesti članova porodice, kao i nemaština, o čemu je otvoreno govorio za medije.

Semir je otkrio da je imao samo 24 godine kada su mu se razboleli svi članovi porodice. Njegovom ocu dijagnostifikovali su rak na mozgu, majka je takođe bolovala od opake boleste, a supruga je imala rizičnu drugu trudnoću, što je pevača slomilo.

– Ja sam tad morao da budem stub porodice, morao sam sve sam da podnesem i iznesem. Bio sam baš mlad. Sećam se jedne situacije koja najbolje opisuje kako mi je bilo. Otac je bio na operaciji, stajao sam na hirurgiji i čekao da čujem doktora, a meni u tom trenutku zvoni telefon i govore mi da Sanela (prim. aut.supruga) nije dobro i da čekaju da dođem. U tom trenutku mi se ruši svet i pitao sam se – dokle? Ali nisam hteo da pokleknem, i u najtežim trenucima sam bio pozitivac, bio sam taj koji je uvek govorio da idem dalje. Nisam hteo da stanem, hteo sam sve da rešim. Iz svega toga smo izašli kao pobednici- ispričao je Semir i dotakao se očeve bitke sa rakom.

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja