NaslovnaHRONIKAPeruanska policija traga za Crnogorcem! Organizovao šverc 114 kilograma kokaina, pošiljka zaplenjena...

Peruanska policija traga za Crnogorcem! Organizovao šverc 114 kilograma kokaina, pošiljka zaplenjena pre utovara na brod

Peruanska policija traga za državljaninom Crne Gore zbog šverca 114,5 kilograma kokaina, koji je pokušao da prokrijumčari u Evropu.

Kako prenose lokalni mediji u akciji policije i tužilaštva uhapšena su trojica Peruanca, dok je crnogorski državljanin koji je organizator krijumčarenja droge za sada uspeo da pobegne.

Foto: Fiscalía de la Nación


Peruanska policija zaplenila pošiljku pre nego što je utovarena na brod

 

Peruanska policija nije obelodanila identitet Crnogorca i samo je medijima saopšteno da se radi o “krupnom igraču” i da se za njim intezivno traga.  

– Kancelarija tužilaštva specijalizovanog za krivična dela neovlašćene trgovine drogom grada Kaljao zaplenila je 114,5 kilograma kokaina koji je u 104 paketa bio sakriven iza metalnih pregrada u kamionu. Droga je stigla do luke Kaljao i trebalo je da bude pretovarena na brod kojim bi bila transportovana u Evropu – saopštilo je peruansko tužilaštvo. 

 

 

Srbin dilovao stotine kilograma kokaina u Nemačkoj: Evo ko je još sa njim uhapšen

RAZBIJEN LANAC MEĐUNARODNE TRGOVINE DROGOM

Više osoba starosti između 31 i 65 godina uhapšeni su u Nemačkoj, a među njima pored Bugara, Makedonaca, Nemaca, Irčana ima i Srba. Oni su uhapšeni zbog sumnje da su distribuirali nekoliko stotina kilograma kokaina.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja