NaslovnaSTARSSupruga Milana Borjana otvorila sasvim drugačiji salon lepote

Supruga Milana Borjana otvorila sasvim drugačiji salon lepote

Ekipa Kurir televizije prisustvovala je otvaranju salona lepote Sneže Borjan, supruge poznatog golmana Milana Borjana.

Kako kaže uložila je u salon svu svoju snagu, iskustvo i emociju:

– Napravila sam jedan arhitektonski i kozmetički iskorak. Ovaj prostor je nešto sasvim drugačije.

foto: Kurir televizija

Otrila je i koliko joj nedostaje suprug:

– Moj suprug je juče stigao iz Japana. Nažalost prethodnih meseci je zbog posla bio odsutan i to mi je teško palo jer smo mi jedan drugom vetar u leđa u životno teškim situacijama, kao i u dobrim. U svakom slučaju veoma je ponosan.

Crvenim tepihom defilovale su ličnosti sa javne scene, a među njima Ana Sević koja je rekla da obožava da se neguje, kao i pevačica Katarian Grujić:

starsfoto: Kurir televizija

– Moje prijateljstvo sa Snežom počinje otkad sam ušla u vezu sa Markom. Prvi ljudi sa kojima me je on upoznao su Borjan i Sneža. Ostali smo nerazdvojni, Sneža je divna žena.

A da se radi o zaista posebnom salonu potvrdila je i Ilda Šaulić:

– Poznajemo se stIcajem raznih životnih okolnosti. Ovo je divno mesto! Sve u ovom potezu je fantastično i ovaj salon zaista nedostaje u Beogradu. Drago mi je da će žene moći da konzumiraju usluge koje salon nudi.

03:46

SUPRUGA MILANA BORJANA OTVORILA SASVIM DRUGAČIJI SALON LEPOTE! Progovorila o odnosu sa golmanom: JEDNA STVAR mi je jako teško pala

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:10

Milan Borjan promenio imidž

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja