NaslovnaSTARS"TOŠETOVA MENADŽERKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT" Pevačeva najveća ljubav otvorila dušu

“TOŠETOVA MENADŽERKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT” Pevačeva najveća ljubav otvorila dušu

Foto: Instagram printscreen

Toše Proeski sedeo je na suvozačkom mestu u automobilu kojim je upravljao Georgij Georgijevski, a zbog neprilagođene brzine vozilo je udarilo u prikolicu kamiona i to baš onom stranom na kojoj je bio Toše. Preminuo je na licu mesta, a najveći šok uz porodicu doživela je i Andrijana Budimir, za koju mnogi tvrde da je bila najveća ljubav preminulog pevača.

Foto: Instagram printscreen

Andrijana Budimir

Makedonski slavuj preminuo je u ranu zoru 16. oktobra 2007. godine nedaleko od Nove Gradiške, na autoputu Zagreb – Lipovac, oko 6.20 ujutro, u 26. godini života. Tuga za njegovim preranim odlaskom ne bledi ni šesnaest godina nakon strašne tragedije.

Foto: printscreen

Tose Proeski

Ni za njegova života, ni danas, nije bilo osobe koja za Tošeta nije imala samo pohvale. Njegove reči: “Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome”, ostaće zauvek urezane u srcima svih koji su ga poznavali, te brojnih obožavatelja i fanova. Iako je po prirodi bio poprilično tajanstven, njegov ljubavni život nije prošao nezapaženo. Bliski prijatelji preminulog pevača tvrde da je on oduvek imao samo jednu veliku ljubav.

Reč je o bivšoj profesionalnoj rukometašici Andrijani, s kojom je, s prekidima, proveo nekoliko godina u vezi. Vezu su započeli 2001. godine, ali je tome došao kraj nakon tri godine. Obnovili su vezu 2007, kad su počeli i živjeti zajedno. Iste godine, 16. oktobra, Toše je izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

– Nekad mi je Toše nosio bele ruže, moje omiljeno cveće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošetov grob, završim u bolnici – ispričala je svojevremeno Budimir, koja se nije htela odreći nošenja crnin,e te se potpuno povukla i jako smršala.

Toše ju je navodno planirao zaprositi, ali su menadžeri rekli kako je to “loše za njegovu karijeru”. Andrijana se tada još uvijek bavila profesionalnim rukometom, ali je karijeru prekinula. Danas je trener ženskog rukometnog kluba “Skopje” u Makedoniji.

– Svi su me uveravali da ne smem odustati. Govorili su mi da život ide dalje i da trebam nešto raditi. Ne sređujem se, ne šminkam, nigde ne mogu izaći – pričala je Andrijana koja je u jednom trenutku otvorila kozmetički salon, ali to je nije veselilo. 

Foto: TV Prva

Ljiljana Petrovic

 

Njihovu ljubav nisu zaobišle prepreke. Naime, njegova menadžerka Ljiljana Petrović tvrdila je da oni uopšte nisu bili u vezi.

– Nikada nisam razumela njene posesivne reakcije. Na promociji njegovog albuma uveravala ga je da sam svojim dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Tražila sam njega, a ona je odgovorila da on i ja ne možemo biti zajedno. Rekla sam mu da ću se povući ako želi, no on se nije mogao odlučiti. Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva – rekla je jednom. Odlučila je podići tužbu zbog svih Ljiljaninih tvrdnji i dobila je spor. Na sudu je uspešno dokazala da je bila u vezi s pevačem, priloživši dvesta SMS poruka koje su izmijenili.

– Ta je žena uništila moj život i ugled pa se ljudi, kad me vide na ulici, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam. Tužila sam je da pokažem da laže, a ne zbog novca – rekla je Andrijana koja je bila vrhunska sportašica i jedno vrijeme igrala za koprivničku Podravku.

Danas trenira decu i mlade, a bila je i prvi ženski trener muške reprezentacije Severne Makedonije. Godinama je tugovala zbog gubitka svoje ljubavi, ali sreća joj je pokucala na vrata i pre devet godina udala se za skopskog ugostitelja Johana s kojim ima osmogodišnjeg sina Maksima.

U Tošetovom životu bila je jedna druga devojka, Blagica Micova s kojom je pevač bio od 1998. do 2002. godine. S makedonskom manekenkom Toše je prekinuo zbog prevelike popularnosti, a u vezu su se opet upustili nakon njegovog nastupa na Eurosongu 2004. godine. Dve godine posle vezu su ponovno okončali.

– Toše i ja nikada nismo prekinuli kontakt. Svake nedelje smo se čuli, čak sam i u leto 2006. ljetovala s njim na Ohridskom jezeru – rekla je Blagica u jednom od retkih intervjua koji je dala nakon Tošetove smrti. Rekla je da je prema pevaču gajila snažne emocije u toku veze, a one su ostale sve do danas.

– I dalje ga volim na jedan vrlo poseban i samo meni shvatljiv način. Sigurna sam da više nijednog muškarca neću voljeti kao njega – izjavila je Blagica koja je danas, prema pisanjima stranih medija, u srećnom braku i majka je dvoje dece.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja