NaslovnaHRONIKAUhapšen zbog pokušaja ubistva! Pijan izbo muškarca u parku

Uhapšen zbog pokušaja ubistva! Pijan izbo muškarca u parku

Beogradska policija uhapsila je Ivana C. (25) pod sumnjom da je u nedelju ujutru nešto psoel 3 sata u parku na Zvezdari izbo muškarca I.E. (38).

Kako saznajemo uhapšenom mladiću na teret se stavlja krivično delo pokušaj ubistva, a istragu je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama I.C. i I.E. posvađali su se, a zatim potukli. Nezvanično, mladić je pijan uzeo nož i nekoliko puta ubo muškarca u parku.

Nakon napada on je pobegao, ali je ubrzo prponađen i uhapšen, a po nalogu tužioca njemu je određeno policijsko zadržavanje nakon čega će biti priveden na saslušanje. 

I.E. je sa teškim telesnim povredama primljen u Urgentni centar.

 

Evo ko je uhapšeni Crnogorac koji je hteo da baci Kineskinju sa terase! Bezbednosno interesantna osoba i pripadnik klana

Hronika

Kristijan D. (28),crnogorski državljanin, koji je uhapšen sinoć u Beogradu nakon što je brutalno tukao i umalo bacio, sa terase, Kinesknju sa kojom je bio u hotelskoj sobi, označen u Crnoh Gori kao bezebdnosno interesantna osoba i pripadnik jednog od deset kriminalnih klanova u ovoj zemlji.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja