NaslovnaHRONIKAZanemeo razbojnik s nožem! Jednog muškarca opljačkao drugog teško povredio, određeno mu...

Zanemeo razbojnik s nožem! Jednog muškarca opljačkao drugog teško povredio, određeno mu zadržavanje!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Ivan C. (25) zbog sumnje da je 15. oktobra posle ponoći, najpre izvršio razbojništvo uz pretnju nožem, a nešto kasnije pokušao da ubije I.E. nanevši mu nožem više ubodnih rana.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Ivanu C. se na teret stavljaju krivična dela Ubistvo u pokušaju i Razbojništvo.

Sumnja se da je Ivan C. 15. oktobra oko 00.15 časova od oštećenog L. Đ. koji je šetao psa u parku, uz pretnju nožem oduzeo 4.000 dinara, pa mu zapretio da ga ne prijavljuje policiji.

Iste noći oko 03.30 časova osumnjičeni je u drugom parku na Vračaru sedeo sa oštećenim I.E. gde su zajedno konzumirali alkohol, da bi u jednom trenutku došlo do verbalne rasprave između njih, a zatim i do fizičkog sukoba, kada je osumnjičeni nožem I.E. naneo teške telesne povrede, u vidu ubodne rane u predelu leve nadkolenice i ubodne rane u predelu desnog ramena.

Krvava tuča zbog devojke u Novom Pazaru! Uhapšena dvojica mladića, izboli dvojicu maloletnika!

Hronika

Inspektori Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su maloletno lice i jednog punoletnika zbog sumnje da su učestvovali u krvavoj tuči koja se dogodila u nedelju oko 22.30 u centru grada.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja