NaslovnaHRONIKA"Život je poput vožnje motora, ako imaš hrabrosti za start..."! Jedna od...

“Život je poput vožnje motora, ako imaš hrabrosti za start…”! Jedna od objava poginulog Igora iz Prnjavora!

Od poginulog mladića Igora Puškarevića (24) iz Prnjavora kod Šapca koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se “mercedesom” zakucao u betonsku ogradu pored puta opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Igor Puškarević (24) i njegov drug David Arnautović (20), obojica iz Prnjavora kod Šapca, nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Ribari. Oni su “mercedesom” velikom brzinom sleteli s puta, udarili u banderu, pa se odbili, zakucali se u betonsku ogradu i prevrnuli.

Nesrećni Igor je ispao iz auta i na mestu poginuo, dok je David u teškom stanju izvučen iz smrskanog vozila, ali je podlegao povredama u bolnici.

Foto: printscreen/facebok, instagram

Igor je odmalena voleo motore i vožnju

Ljubav prema automobilima i motorima, Igor je opisao u jednoj rečenici u septembru 2020. godine na društvenoj mreži Instagram.

– Život je poput vožnje motora, ako imaš dovoljno hrabrosti za start, stići ćeš do cilja… – napisao je on tri godine ranije.

– Anđele tetkin, zašto nas ostavi ovako prerano! Neka te anđeli čuvaju jer ti i jesi bio anđeo – stoji u jednoj od objava nakon niza fotografija poginulog dok su se ispod nje samo nizali komentari:


Foto: printscreen/instagram


 


– Iskreno saučešće porodici, a naš dečak neka počiva u miru. Jako nam je žao što se ovo dogodilo. Velika tuga za sve.


Foto: printscreen/facebok, instagram


Važioje za dobrog i vrednog momka


Jedna od korisnica navela je da je poginuli sada sa svojim ocem.

– Anđele dragi, neka te anđeli i tvoj tata čuvaju. Porodici iskreno saučešće.

Poginuli koji je bio za volanom je navodno vozio neprilagođenom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u betonsku ogradu pored puta.


>

printscreen/facebok, instagram

Pogledaj galeriju

printscreen/facebok, instagram

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja