NaslovnaSTARSDetalji će vas ŠOKIRATI, otkrivena najveća INTIMA pevačice!

Detalji će vas ŠOKIRATI, otkrivena najveća INTIMA pevačice!

Foto: ATA Images

Saša Popović i Suzana Jovanović

Pevačica Suzana Jovanović ugostila je u svom domu ekipu emisije “Premijera vikend specijal” i širem auditorijumu pružila priliku da zaviri u intimni svet koji deli sa suprugom Sašom Popovićem, sinom Danijelom i ćerkom Aleksandrom. Da ne zaboravimo i skupocenog kućnog ljubimca marke pomeranca čija se cena kreće od 1000 evra pa naviše, koji joj je pravio društvo dok je razgovarala sa novinarkom.

 

Pevačica je pričala o odrastanju u Smederevu, braku, deci, karijeri i oazi na Bežanijskoj kosi, koju ne bi dala ni za šta na svetu. Otkrila je da ona i Saša vole da borave u Opatiji, gde takođe imaju nekretnine, ali, kako kaže ona narodna – svuda pođi, svojoj kući dođi.

– Ovo je moja oaza mira, gde punim baterije. Srećna sam kada sam svoja na svome. Ovo je kuća u kojoj žive ljudi, tu se kuva, pere, pegla, čisti, dokaz da to mesto pripada jednoj porodici – kaže Suzana, koja voli da sedi za trpezarijskim stolom prekrivenim, reklo bi se, običnim stolnjakom sa kockama u žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

Mali kontrast ambijentu u kome dominira bela, od zidova do komada nameštaja i polica. Verujemo da joj je i kuhinja jedna od omiljenih prostorija i da je vrsna domaćica. Uostalom, čuli smo ko pravi najbolji ajvar na Bežanijskoj kosi.

Prilaz kući podseća na holivudske vile. Tu su zastakljena ulazna vrata i beli stubovi, prva asocijacija na luksuz. Međutim, kada kročite u dom Suzane Jovanović i Saše Popovića, ubrzo će vam biti jasno da prednost ipak imaju komfor i udobnost.

– Uvek sam volela porodični život. Nisam patila za velikom karijerom, megalomanskim koncertima i mesecima provednim na turnejama. Mir, porodica i dom meni su nešto najvažnije na svetu – ističe pevačica, a to može da potvrdi i svaki kutak njene lepe kuće.

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja