NaslovnaSTARSMilić Vukašinović sutra ide na operaciju

Milić Vukašinović sutra ide na operaciju

Milić Vukašinović sutra ide na operaciju. Njemu će biti ugrađeni stentovi u srce.

Roker već mesecima ima ozbiljne zdravstvene probleme, a na ovu operaciju čekao je neko vreme.

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

On u izjavi za medije otkriva da mu je zdravlje dosta lošije, ali se nada da će sve proći kako treba, i da će se posle operacije mnogo bolje osećati.

– Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu – poručio je Milić, a onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.

– Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću posle operacije biti u boljoj kondiciji. Posle se vraćam u formu – hrabro je rekao roker, koji je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete.

– Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim – izjavio je Vukašinović.

Podsetimo, nakon što je osetio bolove u levoj nozi, Miliću su ustanovili proširenu aneurizmu, zbog koje je hitno operisan. Međutim, i nakon operacije ga je bolela noga.

Milić Vukašinović, Suzana Vukašinovićfoto: Zorana Jevtić

Kasnije je osetio ubrzano disanje i odmah je odveden u Urgentni centar, gde mu je pronađena voda u plućima i visok krvni pritisak, pa je morao da bude prikačen na kiseonik.

Miliću sve vreme snagu i podršku daje supruga Suzana Vukašinović.

Kurir/24sedam

Bonus video:

00:55

NISU ZVALI I PONUDILI POMOĆ, A SVE PARE SU OTIŠLE NA LEKOVE! Milić Vukašinović žestoko udario na prijatelje Mandića i Mitrovića

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja