NaslovnaSTARSNačin na koji se muškarac ljubi otkriva puno o njemu

Način na koji se muškarac ljubi otkriva puno o njemu

Ljubljenje je jedno od najintimnijih i najintenzivnijih iskustava s drugom osobom, koje takođe komunicira mnoga neizrečena osećanja.

Na osnovu njegovog stila ljubljenja možete zaključiti mnogo o muškarcu, uključujući stvari poput toga da li mu se sviđate, kakav je u krevetu, pa čak i kakav mu je karakter.

9 uobičajnih stilova ljubljenja i šta oni govore o muškarcu

Poljubac zatvorenih usta

Poljubac zatvorenih usta jedan je od najčešćih i najnevinijih poljubaca. Reč je o običnom poljupcu koji se najčešće daje u obraz. Kratak je, brz i ne uključuje neku posebnu intimu. Ako se tako ljubite s prijateljicom ili poznanicom, sasvim je drugačije nego da vas tako ljubi muškarac koji vam se sviđa. Ovaj poljubac otkriva da mu se ne sviđate ili da nije sklon intimi.

Strastveni poljubac

Strastveni poljubac događa se kada muškarac ne može da drži ruke podalje od vas. Dok vas dodiruje, strastveno priljubljuje i želi još. Ovaj stil poljupca znači da je muškarac vrlo strastven, da mu se jako sviđate ili da vas samo jako želi i da vas želi što pre u svom krevetu.

Romantični poljubac u stilu Kazanove

Od svih stilova ljubljenja, romantični tip poljupca je onaj kojem možete da se prepustite, jer nije preterano strastven, ali je ujedno i vrlo aktivan. Ova vrsta poljupca takođe je emotivna i senzualna i pokazuje da je muškarac pažljiv ljubavnik. Ako vas muškarac poljubi u stilu Kazanove, to je dobar znak da vas želi za partnera.

Poljubac otvorenih očiju

Reč je o francuskom poljupcu koji ima jednu manu, a to je da su mu oči sve vreme otvorene tokom poljupca. Kod muškaraca koji se ovako ljube često je to znak da vam ne veruju. Nažalost, često je jedino rešenje da mu date vremena ili proverite zašto vam ne veruje.

Poljubac u čelo ili kapke

Ako vas muškarac koji vam se sviđa poljubi u čelo, to često znači da vas doživljava samo kao prijatelja. Neki tipovi ove vrste poljubaca koriste kao zagrevanje ili kada se osećaju zaštitnički prema nekoj osobi. Momci koji ljube u čelo mnogo su topliji, osetljiviji i brižniji od ostalih muškaraca.

Poljubac u ruku

Kada muškarac poljubi ruku, pokušava da ostavi utisak i pokaže se u svom šarmantnom svetlu. Možda čak i obori s nogu. Imajući to u vidu, trebalo bi da budete oprezni, jer često takvi muškarci nisu baš iskreni u svojim pokušajima zavođenja.

Nežni poljubac

Da li se muškarac s kojim se ljubiš ponaša kao da si od šećera? Ako je preterano nežan, to je često znak da je nervozan i da se pokušava da se suzdržava. Takođe može biti pomalo nesiguran u vezi s tim što osećate prema njemu.

Neprijatan poljubac

Neprijatan poljubac nakon kojeg morate da brišete usta svaki put kada ga dobijete od muškarca kojem se sigurno sviđate, ali je neiskusan i nespretan.

Poljubac u vrat

Kad te muškarac poljubi u vrat bez ugriza, to znači da te želi — i to upravo sada. Muškarci koji više vole poljupce u vrat od uobičajenih poljubaca u usta možda se boje stvarne emocionalne intimnosti, pa obratite pažnju ako to radi češće od francuskih poljubaca.

Izvor: Aktivni Si

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja