NaslovnaHRONIKANadzorne kamere snimile uništavanje kafića u Ovčar Banji: Vlasnik tvrdi da su...

Nadzorne kamere snimile uništavanje kafića u Ovčar Banji: Vlasnik tvrdi da su mu podmetnuli i požar

Jedan od najpoznatijih kafića u Ovčar Banji ostao je zgarište nakon požara koji je kako navodno vlasnik tvrdi podmetnut jer su pre nekoliko dana imali upad u lokal pri čemu je grupa mladića lomila sve pred sobom.

Naime, pre četiri dana izgoreo je ugostiteljski objekat koji se nalazio uz stambenu zgradu, te su i stanari morali biti evakuisani, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak sa nadzornih kamera, koje su snimile grupu momaka koja je demolirali ceo lokal samo nekoliko dana pre požara.

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu “serbialive_beograd”, grupa maskiranih momaka, sa crnim duksericama, kapuljačama na glavi i maramama, upala je u lokal u večernjim satima sa palicama i polupali ceo lokal.

– Posle par dana je podmetnut požar, požar je zahvatio stambenu zgradu – navodi se na pomenutom instagram profilu.

Da podsetimo, vlasnik kafića, Veljko Marinković, vratio se iz inostranstva u Ovčar Banju i napravio taj jedinstven kafić u obliku kočije, međutim sada je sve uništeno. Na objektu je pričinjena ogromna materijalna šteta.

On je rekao da je osnovna sumnja da je požar podmetnut jer ovo nije prvi incident koji se dogodio u ovom lokalu.

– Noćas oko pola 4 prvo su se začule jake detonacije. Policija je uzela sve snimke, kako bi se utvrdio tačan uzrok požara. Lokal je izgoreo noćas, ali pre 15 dana došlo je do još jednog incidenta. Upala je grupa momaka koji su sve polomili macolama, neki su imali maske, neki ne, ali tada policija nije reagovala. Ne znam razlog. Sada je šteta preko 100.000 evra, sve je izgorelo. Mnogo truda i rada smo uložili u ovo i sve je uništeno za noć – rekao je tada Veljko.

Optužnica za nasilnike iz Smedereva! Pretukli poznanika i polomili mu vilicu, a onda mu iznudili novac

Odluka tužilaštva

Protiv trojice mladića iz Smedereva Osnovno javno tužilaštvo iz ovog grada podiglo je optužnicu jer su u noći između 28. i 29. maja, u blizini jezera Šljunkara kod Kovina, brutalno pretukli poznanika i iznudili mu 400 evra.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja