NaslovnaBIZNISNeka istraga utvrdi ko me je opljačkao i uzeo 100.000 evra"! Biznismen...

Neka istraga utvrdi ko me je opljačkao i uzeo 100.000 evra”! Biznismen koga su orobili razbojnici izašao u javnost: “Novac je bio namenjen izmirenju kredita

– Šokiran sam glasinama da sam izmislio napad i pljačku, ali verujem da će se istragom utvrditi ko stoji iza napada i da će mi novac biti vraćen – rekao je biznismen D.J. koga su trojica razbojnika opljačkala i ukrala mu 100.000 evra.

Biznismen D. J. (61) iz Beograda  koji je 10. avgusta napadnut, pretučen i opljačkan kada su mu po njegovoj prijavi dvojica razdbojnika na Novom Beogradu otela 100.000 evra, oglasio se danas za Republiku.

On tvrdi da se oporavio fizički ali da je u šoku nakon svega.

U svojoj prijavi policiji koju je podneo nakon napada na njega navedeno je da je ipak lakše povređen.


Foto: Nikola Panić


 


Policija je odmah obavestila nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je danas objavilo da su uhapšena trojica muškaraca zbog napada na biznismena. Ono što je dodatno uzmirujuće u ovom slučaju je da je uhapšen i jedan žandarm. 

– Uhapšeni su A. N. (37), M. J. (24) i M. K. (23) i danas će biti saslušani – rekli su kratko iz tužilaštva.

Oštećeni biznismen je prijavio da mu je otet novac koji je prethodno uzeo na pozajmicu.

Rekao je da su ga dok je ulazio u zgradu napala su dvojica mladića. Da mu je jedan prsnuo neki sprej u oči, a da ga je drugi udarao pesnicama. I da su mu na kraju uzeli novac. 


Foto: printscreen/shutterstock


 


Tim povodom D. J za portal Republika.rs kaže da je tačno sve što je rekao policiji i otkriva da je novcem koji je pozajmio trebalo da vrati dug. 

– Ne želim da govorim o svojim privatnim stvarima i razlozima pozajmice kao ni od koga sam uzeo novac. Bio je namenjen izmirenju kredita u banci. Ali sve to nije bitno. Istraga neka ide svojim tokom, a ja ne želim da mediji o tome polemišu –  kazao je opljačkani muškarac.


Foto: Informer


 


Policija i tužilaštvo tragaju za snimcima sa sigurnosnih kamera i drugim dokazima, a zakazano je i saslušanje D. J. pred ovim tužilaštvom. On je zaključio da o toku istrage nije obavešten, te da ne zna ko je uhapšen i da li su se pred licem pravde našli pravi napadači na njega. 

D. J. prilikom prijave napada i pljačke nije mogao detaljnije da opiše razbojnike jer su prema njegovim rečima, bili maskirani.

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja