NaslovnaSTARSOvo je pravi razlog zašto su raskinuli Ljuba Peručica i Prija

Ovo je pravi razlog zašto su raskinuli Ljuba Peručica i Prija

Aleksandra Prijović, koja je postala regionalna zvezda budući da je posle tri koncerta u beogradskoj Areni, zakazala čak pet Arena u Zagrebu, dva u Sarajevu, pre braka sa Filipom Živojinovićem bila je dve godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom.

Kako je pevačica svojevremeno rekla, sa kolegom se rastala bez teških reči, ali su svi pričali o njihovom raskidu.

Dok su Ljubini prijatelji u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je prevarena zapravo Aleksandra Prijović.

foto: Printscreen/Instagram

“Poslednjih meseci nije im išlo sve baš tako glatko, pogotovo jer je Ljubomir varao Aleksandru, i to sa komšinicom iz zgrade, a privodio ju je u Aleksandrin stan gde su tada zajedno živeli”, otkrili su tada prijatelji ovog bivšeg para.

Pevač je jednom prilikom progovorio o odnosu sa svojom nekadašnjom devojkom, pevačicom Aleksandrom Prijović.

– U suštini najnormalnije, kao i sa svim kolegama. Uvek se jedno drugom javimo, i popričamo. Ne vidimo se dugo, kad se vidimo imamo svašta da pričamo, šta se izdešavalo, ko šta radi, kao i sa bilo kim sa kim sam u najnormalnijem odnosu – rekao je Ljuba, a na pitanje da li bi sa Prijom snimio duet rekao je:

kurir.rs

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja