NaslovnaPLANETATalački užas u Gazi! Hamas objavio video Mie, otete posle žurke: Imam...

Talački užas u Gazi! Hamas objavio video Mie, otete posle žurke: Imam 21 godinu, ranjena sam u ruku, vratite me kući što pre!

Militantna grupa Hamas je u ponedeljak uveče objavila prvi video snimak na kome se vidi devojka, koju drže kao taoca u Pojasu Gaze!

Na kratkom snimku vidi se mlada žena, koju nepoznata osoba previja pošto je ranjena u ruku, a devojka kasnije govori gledajući u kameru.

– Zovem se Mia, imam 21 godinu, ja sam iz Šohama. Trenutno sam u Gazi. Vratila sam se u subotu rano ujutru sa žurke u Sderotu. Teško sam povređena i imam ranu na ruci. Doveli su me u bolnicu ovde. Brinuli su se o meni i davali mi lekove. Molim vas, vratite me kući što pre i da ponovo vidim moje roditelje, braću i sestre. Molim vas, izvedite me odavde što pre je moguće – govori Mia u video zapisu koji je objavio Hamas.

 

 

Vojni portparol Hamasa Abu Obeida saopštio je večeras da se u Gazi nalazi između 200 i 250 talasa napominjući da nema konačnog broja zbog “bezbednosnih i praktičnih” poteškoća.

Obieda je precizirao da oko 200 talaca drži Hamas, a pedesetak druge “frakcije otpora” u Gazi.

– Strani taoci su naši gosti koje ćemo osloboditi kad god uslovi na terenu to dozvole – rekao je Obeida, prenosi Kurir.

 

Porodica lidera evropske zemlje strahuje od smrti u Gazi: Moji tast i tašta jedu poslednje obroke, ako ne otvore granicu...

BORBA ZA GOLI ŽIVOT

Lider Škotske Humza Jusaf rekao je da roditelji njegove supruge brzo ostaju bez hrane i vode za piće i da bi mogli da umru ako se uskoro ne evakuišu iz Gaze.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja