NaslovnaVESTIVideću da li je istina ili ne! Vučić o sastanku sa članovima...

Videću da li je istina ili ne! Vučić o sastanku sa članovima velike petorke: Dolaze da donesu neki svoj plan!

Predsednik Srbije najavio je da će 21. oktobra sastati sa predstavnicima velike petorke koji dolaze u Beograd.

Predsednik Vučić nalazi se u Pekingu na Samitu “Pojas i put”, gde je govorio o mnogim temama.

Jedna od stvari o kojoj se pričalo, bio je i sastanak sa članovima velike petorike, koji dolaze u Beograd 21. oktobra.

Reč je o izaslaniku Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku, kao i emisarima predsednika SAD, francuske, Nemačke i premijerke Italije.

– Tog dana proslavljamo 15 godina stranke na čijem čelu je Miloš Vučević. Onda već oko 2, pola 3 stiže velika petorka. Oni dolaze da donesu neki svoj plan, neke ideje. Već sam načuo nešto o tome što donose, ali sačekaću da vidim šta je. Da li je istinito ili ne, videću kada donesu. Da vidim i proučim, pa ću da kažem građanima Srbije o čemu se radi i onda ćemo da vidimo šta ćemo da radimo – istakao je predsednik Srbije.

(VIDEO) Kako izgleda licemerje?! Vučić: Sada ću vam pokazati - predsednik uz dokaze obelodanio "moralisanje" Prištine o evropskom putu

Politika

Pridike o evropskim vrednostima – nešto čega se Srbija već toliko naslušala… Ali kao da se udarima na predsednika Aleksandra Vučića i ne nazire kraj, i to baš “pozivom” na evropske vrednosti. Predsednik je rešio da Srbiju i srpstvo brani istinom i pokaže ko se ustvari drži evropskog puta.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja