NaslovnaHRONIKA"Zamislite da vam dete izađe u grad, a vrate ga u mrtvačkom...

“Zamislite da vam dete izađe u grad, a vrate ga u mrtvačkom sanduku”! Za ubicom vaterpoliste Filipa iz Subotice policija još traga!

Istragom ubistva Filipa Zeljkovića, dvadesetjednogodišnjeg mladića iz Subotice, rukovodi Više javno tužilaštvo u Subotici, i kako se saznaje u toku je operativni rad, za počiniocima zločina se i dalje traga.

Naime, potvrđeno je da je “veći broj lica saslušan i da su u pitanju svedoci događaja u noći između 14. i 15. oktobra, pola sata posle ponoći u ulici Segedinski put, između Subotice i Palića”.

– Preuzeti su snimci sa kamera i intenzivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. VJT u Subotici rukovodi istragom – kažu u policiji.

Nije poznato o kojim snimcima je tačno reč, ali s obzirom da je svađa između dve grupe muškaraca započela na benzinskoj pumpi, koja se nalazi odmah do druge benzinske pumpe, i Filip je ubijen nedaleko odatle, najverovatnije da su ove pumpe pokrivene video-nadzorom. Takođe, posle pumpi se nalazi semafor, raskrsnica i skretanje za poznati market u Subotici, i kako je rečeno, ubistvo se dogodilo upravo nedaleko od tog marketa, i tamo je i pucano na mladića iz drugog automobila.


Foto: Društvene mreže


Kamere su snimile ubicu Filipa Zeljkovića


Filip je u trenutku ubistva bio sa mlađim bratom (18) u automobilu. Njih dvojica su najstarije i srednje dete roditelja koji su zanemeli od bola. Treće dete u porodici je devojčica. Mladića oplakuje veliki broj ljudi, rodbina, prijatelji, poznanici, vaterpolisti i članovi vaterpolo kluba u kom je dugo trenirao.

– Lep i dobar momak. Iz dobre porodice. Takav je moj utisak i delim ga sa velikim brojem ljudi. Bio je golman, pozivan i u reprezentaciju Srbije. Pre dve godine je prestao tu da trenira i prešao je na kratko u Šabac. Rekli su mi da je inače uvek bio uz brata. Zaista ne znam šta se dogodilo u subotu, ali se iskreno nadam da će svi koji su učestvovali u ovom zločinu biti što pre dovedeni pred sud i da će ih kazniti maksimalnom kaznom. Zamislite da vam dete izađe u grad, a onda vam ga vrate u mrtvačkom sanduku. Ne ponovilo se nikada nikom više – kaže poznanik ubijenog mladića.

O povodu ubistva se dosta špekuliše. Detalji nisu poznati, osim da je na benzinskoj pumpi došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog sukoba dve grupe muškaraca. Nakon odlaska sa pumpe iz jednog vozila je pucano na drugo i tada je smrtno pogođen Filip, a do njega je sedeo njegov mlađi brat.

Nakon što je konstatovana smrt, po nalogu VJT telo ubijenog mladića je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

"Ubio je pored kreveta i ostavio da leži na podu"! Novi detalji ubistva Kaje L. (71) u Paraćinu, izbo je suprug i to posle svađe oko ove stvari

Telo na obdukciji

Miladin L. (73) iz Paraćina navodno je u noći između petka i subote kuhinjskim nožem prerezao vrat svojoj supruzi Kaji L. (71) nakon kraće rasprave u porodičnom domu.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja