NaslovnaSTARSAlen Islamović otkrio kako je čuvao Bregovića!

Alen Islamović otkrio kako je čuvao Bregovića!

Danas je u restoranu “Tri šešira” na Skadarliji održana konferencija za medije povodom dočeka Nove godine u Herceg Novom. Stevan Katić, predsednik opština Herceg Novi i Milja Vitorović dirktorka TO Herceg Novi spremili su mnogobrojne manifestacije za predstojeću 2024. godinu, kroz šta su nas danas sproveli.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra, za provodod će biti zaduženi Alen Islamović, koji je danas takođe bio u pomenutom restoranu.

Alen je pred našim kamerama otkrio da će Bijelo dugme proslaviti 50 godina postojanja i to baš u novogodišnjoj noći, kad će nastipati u Gerceg Novom i biti zaduženi da svi gosti imaju nezaboravan provodom i steknu utiske koje će pamtiti ceo život. Islamović je sve vreme uživao u viskiju i povodom lepih vesti nazdravio sa svima koji su bili prisutni na današnjen događaju. 

Alen je pred našim kamerama govorio šta može da se očekuju na koncertu koji se sprema 31. decembra u Hergeg Novom. 

Foto: Republika

Alen Islamović

– U Budvni je bilo jako lepo, a mislim da će ova biti najbolja. Slavimo 50 godina i sigurno ćemo da pripremimo najbolji program i najlepši doček. Bitno je da dođu ljudi koji vole Bijelo dugme, Nove fosile, to nas zanima, a mi ćemo da se bavimo programom – rekao je Alen. 

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja