NaslovnaSTARSBeba Bit Strit o saradnji sa Ksenijom Pajčin

Beba Bit Strit o saradnji sa Ksenijom Pajčin

Foto: Marina Lopicic, Petar Aleksić

Dušanka Dekić poznatija kao Beba Bit Strit, učestvovaće u novom spektakularnom šou programu “Rame uz rame sa Draganom”. Ona će biti koreograf i žiri zajedno sa svojom koleginicom Jovankom Kesar, a u razgovoru za Kurir se prisetila saradnje i poznanstva sa Ksenijom Pajčin, ali i u kakvom je odnosu sa članovima pomenute grupe.

Deo vaše grupe bila je Ksenija Pajčin, kakva je bila vaša saradnja?

– Upoznale smo se u diskoteci. Počele smo da radimo zajedno na prvom albumu, ona je bila specifična osoba, imala je vatru impulsivnosti i svakako je ostavila trag.

Ksenija Pajčinfoto: Printscreen/Youtube

Da li ste u kontaktu sa Husom i Ljubom?

– Slabo, ali jesmo. Ne pijemo kafe i ne družimo se mnogo, ali u okej smo odnosima.

Beba Bit Strifoto: Petar Aleksić

Ovog vikenda počinje najveći muzičko-plesni talent šou!

Novi zabavni format Kurir televizije “Rame uz Rame sa Draganom” emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu – milion dinara. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju i otvore put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja