NaslovnaHRONIKANezavisni sindikat policije nastavlja sa dobrim radom! Organizovali trodnevni seminar, ugostili ugledne...

Nezavisni sindikat policije nastavlja sa dobrim radom! Organizovali trodnevni seminar, ugostili ugledne goste iz regiona – prisutni bili i predstavnici MUP

Nezavisni sindikat policije, kao jedini reprezentativni sindikat u okviru MUP, organizovao je trodnevne susrete i ugostio sindikate službi bezbednosti iz celog regiona.

Na seminaru koji je trajao tri dana bili su prisutni predstavnici policija iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Vojnog sindikta Srbije – “Gvozdeni puk”.

Foto: Nezavisni sindikat policije


Aleksandar Gospić

Takođe, bili su prisutni i članovi Unije policijskih sindikata CESP.




Foto: NSP


 


– Pored razmene iskustava po pitanju naše struke, na temu krivično pravne i psihološke zaštite policijskih službenika nakon upotrebe sredstava prinude, održan je trodnevni seminar koji su sprovela dva najeminentnija stručnjaka sa ovih prostora iz oblasti bezbednosti, dr. Dragan Arlov i dr. Saša Mijaljković u zajednici sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su bili prisutni sve vreme – kaže Aleksandar Gospić, predsedavajući predsedništva NSP, a zatim i dodao:


Foto: NSP


 


– Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim učesnicima za okruglim stolom, sa željom da se saradnja na mađunarodnom nivou nastavi i u budućnosti – kaže Gospić.


Foto: NSP


 


Inače, Nezavisni sindikat policije postoji preko 30 godina i broji preko 16.000 članova što ga trenutno čini najvećim i jedinim reprezentativnim sindikatom u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova.


>

NSP

Pogledaj galeriju

NSP

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja