NaslovnaHRONIKACrnogorac u Prijepolju izazvao nesreću pa pobegao: Policija ga ubrzo našla

Crnogorac u Prijepolju izazvao nesreću pa pobegao: Policija ga ubrzo našla

Policija u Prijepolju uhapsila je Crnogorca L. B. (22) zbog sumnje da je izazvao nesreću pa pobegao.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su L. B., zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u  saobraćajnoj nezgodi.

“On se sumnjiči da je juče popodne u mestu Bistrica, upravljajući „golfom“, prešao u suprotnu kolovoznu traku zbog čega je tridesetsedmogodišnji vozač „mercedesa“ koji mu je išao u susret sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. L. B. se potom udaljio sa mesta nezgode, a policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Dvadesetosmogodišnja putnica u „mercedesu“ zbrinuta je u Opštoj bolnici u Prijepolju gde su joj konstatovane lake telesne povrede”saopštila je policija. 

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(VIDEO) Tinejdžer automobilom odvalio banderu: Saobraćajna nesreća u Lapovu

JEZIV SNIMAK

Tinejdžer (18) teško povređene kada je automobilom marke “ford fokus” velikom brzinom udario u banderu u Lapovu, u ovoj nesreći povređen je i suvozač.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja