NaslovnaVESTIĐukanović urnisao Đilasa: Ovo morate da pročitate!

Đukanović urnisao Đilasa: Ovo morate da pročitate!

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović reagovao je na besramne tvrdnje koje je na tajkunskim medijima izneo samozvani lider opozicije Dragan Đilas.

– Zanimljivo da Dragan Đilas, čovek koji se fotografiše u zagrljaju Vlade Japanca, govori na tribini sa izvesnim Tocilom i čiji mediji veličaju svedočenje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, tako bestidno pokušava da poveže Andreja Vučića sa određenim licima iz kriminogene sredine. Verovatno Đilas na osnovu sopstvenog iskustva smatra da su svi kao i on. Ipak, mora da shvati da sipanje laži ne pomaže u činjenici da je sam priznao kako je u najgorem periodu za srpsku privredu i kada su ljudi ostajali bez posla i bez hleba on prihodovao 619 miliona evra. Možda su ga tome naučili oni sa kojima se pun ushićenja fotografiše – naveo je Đukanović.

Занимљиво да Драган Ђилас, човек који се фотографише у загрљају Владе Јапанца, говори на трибини са извесним Тоцилом и чији медији величају сведочење Вељка Беливука и Марка Миљковића, тако бестидно покушава да повеже Андреја Вучића са одређеним лицима из криминогене средине.…

— Владимир Ђукановић 🇷🇸 (@adv_djukanovic) October 25, 2023

 

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja