NaslovnaHRONIKAIzboden nožem u leđa mladić ispred kladionice! Policija ubrzo locirala i uhapsila...

Izboden nožem u leđa mladić ispred kladionice! Policija ubrzo locirala i uhapsila napadača!

Povređeni A.Š. je odmah primljen u Urgentni centar, gde su mu gde mu je ukazana pomoć i gde je utvrđeno da se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Beogradska policija je brzom akcijom uhapsila M.A. (26) pod ozbiljnim sumnjama da je sinoć izbo A.Š. (41) nožem ispred jedne kladionice na Čukarici.

Povređeni A.Š. je odmah primljen u Urgentni centar, gde su mu je ukazana pomoć i gde je utvrđeno da se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, M.A. je sačekao A.Š.-a da izađe iz kladionice, a zatim je, nakon što je usledila kraća verbalna rasprava, upotrebio nož i izbo ga u leđa.

Policija je brzo locirala i uhapsila M.A. koji je sada pod istragom. Istragu sprovodi Drugo osnovno javno tužilaštvo, koje je naložilo pritvor M.A. do 48 sati.

A.Š. je, prema trenutnim informacijama, zadobio lake telesne povrede, a nadležne službe će nastaviti sa radom na slučaju kako bi se utvrdio tačan motiv i okolnosti ovog incidenta.

Osmak uboden nožem u školskom dvorištu! Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Novom Pazaru

Hronika

Učenik osmog razreda Osnovne škole “Avdo Međedović” u Novom Pazaru teže je povređen tokom svađe u školskom dvorištu, kada je na njega nasrnuo vršnjak i tom prilikom ga nožem ubo u stomak!

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja