NaslovnaSTARSOvde je Džej boravio svakodnevno

Ovde je Džej boravio svakodnevno

Foto: Kurir, Dragana Udovičić

Film “Nedelja” koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog izazvao je veliku pažnju medija, čim se pojavila informacija da će život ovog pevača biti predstavljen i na velikom platnu.

Večeras će se u jednom od omiljenih lokala pokojnog Džeja Ramadanovskog na Dorćolu održati projekcija trejlera za film “Nedelja”, a ekipa Kurira se našla našla na licu mesta ovog događaja.

Džej Ramadanovskifoto: Kurir

Na projekciju trejlera pristigao je među prvima Džejev kum, pevač Zoran Jagodić Rule, koji je pozirao okupljenim fotoreporterima i pripadnicima sedme sile.

Zoran Jagodić Rulefoto: Damir Dervišagić

Ubrzo je na ovaj događaj pristigao i glumac Marko Janketić, koji tumači jednu od glavnih uloga u ovom filmu, a očekuje se dolazak i producenta Vladana Anđelkovića, kao i Džejevog najboljeg prijatelja, Miodraga Miće Sovtića, koji je inače muž glumice Anice Dobre.

Marko Janketićfoto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo članovi porodice, kao ni Husein Alijević, poznatiji kao Husa, neće prisustvovati.

U flimu je prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život.

Miodrag Sovtić, Mića Sovtićfoto: Damir Dervišagić

Kafić gde se održava premijera, koji se nalazi na Dorćolu, je izabran jer je Džej ovde boravio svakodnevno, a ekipa filma je tu provela najviše vremena tokom snimanja.

Podsetimo, uloge će tumačiti Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Kurir.rs/A.P.

Kurir

Kurir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja