NaslovnaHRONIKAStradao italijanski vojnik Klaudio Kadedi na Kim! Uhapšen vozač koji je izazvao...

Stradao italijanski vojnik Klaudio Kadedi na Kim! Uhapšen vozač koji je izazvao nesreću!

Vozač koji je juče izazvao nesreću na putu Peć – Priština u kojoj je poginuo italijanski vojnik Kfora, po nalogu tužilaštva, uhapšen je danas i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Na putu Peć-Priština dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnim ishodom u kojoj su učestvovala dva vozila. U nesreći su zadobile telesne povrede tri osobe, strani državljani i muškarac sa Kosova, prenosi Kosovo online.

Povređeni su upućeni na lečenje i tada je ustanovljeno da je strani državljanin preminuo.

“Osumnjičenom za izazivanje nesreće ukazana je lekarska pomoć i određeno mu je zadržavanje do 48 sati od strane tužioca“ navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto juče je putem objave na društvenoj mreži “X” objavio da je u saobraćajnoj nesreći stradao vojnik Klaudio Kadedi i izrazio saučešće porodici.

– U ime italijanskog Ministarstva odbrane sa dubokim bolom izražavamo saučešće i pružamo neograničenu podršku supruzi, ćerki i porodici Klaudija Kadedija, vojnika italijanske vojske, koji je bio žrtva tragične saobraćajne nesreće – naveo je Krozeto.

Poginuo pripadnik KFOR-a na KiM! Bez svesti prebačen u bolnicu u Prištini gde je i preminuo!

Hronika

Danas oko 15,30 časova vojnik iz Italije iz baze KFOR-a u Novom selu kod Vučitrna žrtva je saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Peć-Klina.

sledeća vest

Source link

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja