NaslovnaSTARSDarko Lazič priznao da li podržava majku da stane na LUDI KAMEN!

Darko Lazič priznao da li podržava majku da stane na LUDI KAMEN!

Darko Lazić popularni pevač narodne muzike, ponovo je u centru pažnje javnosti, ali ovoga puta zbog veze svoje majke Branka sa izvesnim Draganom. Iako su mediji spekulisali da Darko nije oduševljen novom ljubavi svoje majke, pevač se oglasio i otkrio kako se zaista oseća povodom činjenice da ima očuha.

Foto: Republika.rs, ATAImages

Darko Lazić i Branka

– Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema… Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje – rekao je Lazić i dodao:

– Druga stvar, Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće – istakao je pevač za Informer. 

– Kupujem vilu na Zlatiboru, ali za nekih 10 godina kada skupim pare za to. Da trenutno imam toliko para, ponovo bih se oženio – izjavio je Darko kroz smeh.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

izvor

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja