NaslovnaSTARSOvo su novi detalji pronalaska mrtvog Metju Perija!

Ovo su novi detalji pronalaska mrtvog Metju Perija!

Svet je u šoku nakon što je saopšteno da je slavni glumac Metju Peri pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu. Vest o njegovoj smrti potresla je milione fanova širom sveta, a sada se otkrivaju novi detalji koji bacaju svetlo na ovu tragičnu noć.

Prema audio-snimku razgovora sa Hitnom pomoći, glumca je pronašao njegov asistent, koji je odmah pozvao pomoć. Na snimku se čuje kako muškarac hitno zahteva spasavanje, izgovarajući reči koje ledi krv u žilama:

– Spašavanje 23, utapanje – izgovorio je pomoćnik.

Hitna pomoć je odmah reagovala na poziv o “urgentnoj situaciji u vodi” i uputila se ka glumčevom domu. Međutim, kada su stigli na lice mesta, bilo je već kasno. Metju Peri je već bio bez znakova života, ostavljajući svet u neverici i tuzi.

Metju Peri je nedavno podelio fotografiju sa svojim ocem na društvenim mrežama, pokazujući snažnu vezu koju su imali. Sada, sa njegovim odlaskom, ta veza je prekinuta, ostavljajući oca u dubokoj tuzi i neizmernom bolu.

Svet je izgubio jednog od svojih najtalentovanijih glumaca, a Metju Peri će zauvek ostati upamćen kao neponovljiva ikona filmske industrije. Njegove uloge i talent će živeti kroz nas i podsećati nas na njegovu briljantnost i strast prema glumi.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Ovo #novi #detalji #pronalaska #mrtvog #Metju #Perija

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja