NaslovnaPLANETARusi presreli 4 drona iznad svoje teritorije! Užasna vest za Kijev!

Rusi presreli 4 drona iznad svoje teritorije! Užasna vest za Kijev!

Rat u Ukrajini, 612. dan.

Presretnuti dronovi

Ruska PVO je presrela četiri ukrajinska drona iznad Orlovske oblasti i dva iznad Tulske oblasti Rusije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Dron kamikaza uništio ukrajinsku četu

Pripadnici specijalnih snaga “Sibir” grupe “Jug” upotrebili su dron-kamikazu da bi uništili četu ukrajinskih snaga koja je otvarala vatru na položaje ruskih jedinica kod Kleščejevke na artjomovskom pravcu, rekao je za Sputnjik operator jedinice.

Ništa od Ukrajine u NATO, za sada

Države-članice NATO priznaju da Ukrajina u ovoj fazi ne može da postane član Alijanse, rekla je šef direktorata za nuklearnu politiku Džesika Koks tokom govora u Centru za strateška i međunarodna istraživanja u Vašingtonu.

“Saveznici su izrazili podršku približavanju Ukrajine NATO u prelaznom periodu, priznajući da još nismo u fazi kada bi Ukrajina mogla da se pridruži savezu”, rekla je ona.

Snažni ruski udari

Ruska vojska izvela je udare po živoj sili i tehnici četiri ukrajinske brigade u DNR, između ostalog kod Ugljedara i Urožajnog, rekao je za Sputnjik načelnik pres centra grupe “Istok” Oleg Čehov.

Nije Rusija! Kada SAD napadnu ovu zemlju, kreće armagedon! Visoki oficir jasan, novi igrači spremni da zapale planetu!

ZA OVO NISMO SPREMNI

Sjedinjene Države bi teoretski mogle da započnu treći svetski rat udarom na Iran, rekao je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za londonski portal Real.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Rusi #presreli #drona #iznad #svoje #teritorije #Užasna #vest #Kijev

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja