NaslovnaPLANETANije Putin! Ovaj čovek će doći glave Ukrajini! Kinezi otkrili ko će...

Nije Putin! Ovaj čovek će doći glave Ukrajini! Kinezi otkrili ko će uskoro staviti tačku na sva očekivanja i nade Zelenskog!

Novi predsednik Predstavničkog doma SAD Majk Džonson “završiće” kontraofanzivu ukrajinskih oružanih snaga, piše South China Morning Post.

„Džonson se protivi daljem sponzorisanju Kijeva, a Predstavnički dom pod kontrolom republikanaca može jednostavno odbiti da se povinuje zahtevu američkog predsednika Džoa Bajdena za pomoć Izraelu i Ukrajini“, navodi se u publikaciji.

U članku se napominje da je vojna podrška Zapada jedini spas za Ukrajinu.

“Ako Sjedinjene Države prestanu da pomažu Kijevu, malo je verovatno da će Evropa uspeti da popuni ovu prazninu, ako uopšte može. Ekonomije širom Evrope doživele su teška vremena poslednjih godina, čak i u vodećim zemljama kao što je Nemačka”, piše autor.

80% of Americans believe Biden won the 2020 election-Mike Johnson does not.

Most Americans oppose a nationwide abortion ban-Mike Johnson supports it.

Most Americans support Ukraine- Mike Johnson does not.

Most Americans, including 55% of Republicans say same-sex marriage… pic.twitter.com/UOLeFvo0oC

— Republicans against Trump (@RpsAgainstTrump) October 25, 2023

Prema njegovom mišljenju, sankcije Rusiji ne donose rezultate, naprotiv, stopa rasta njene ekonomije omogućiće joj da nadmaši nemačku.

„Ako ekonomske sankcije ne funkcionišu i vojne operacije ne dovedu do ničega, jedina moguća opcija biće prekid vatre“, zaključuje se u materijalu.

Majk Džonson, koji je ranije izabran za predsednika Predstavničkog doma SAD, pozvao je da se pomoć od 105 milijardi dolara podeli na Izrael i Ukrajinu, a takođe je zahtevao da Bela kuća izveštava o sredstvima utrošenim na Kijev .

Nije Rusija! Kada SAD napadnu ovu zemlju, kreće armagedon! Visoki oficir jasan, novi igrači spremni da zapale planetu!

ZA OVO NISMO SPREMNI

Sjedinjene Države bi teoretski mogle da započnu treći svetski rat udarom na Iran, rekao je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za londonski portal Real.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Nije #Putin #Ovaj #čovek #će #doći #glave #Ukrajini #Kinezi #otkrili #će #uskoro #staviti #tačku #sva #očekivanja #nade #Zelenskog

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja