NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJABikovi započinju ljubavnu priču kao iz filma

Bikovi započinju ljubavnu priču kao iz filma

Šta vam poručuju zvezde.

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 31.10.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Dosta naporan dan očekuje većinu Ovnova, posebno zbog dodatnih obaveza gde će vam biti potrebna bolja organizacija. Moguće odlaganje nekog kraćeg službenog puta.

Ljubav: Prosečan dan, ili možda ispod proseka očekuje vas na ljubavnom polju. A da ipak inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Potencijalno odličan radni dan očekuje tipične Ovnove. Krenite punom parom ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Posebno lep dan mogli bi da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Ne plašite se da uđete u koštac sa mogućim izazovima, jer sve što se bude dešavalo itekako će imati uticaja na vašu poslovnu budućnost.

Ljubav: Bilo bi dobro da zatvorite prethodnu stranicu vaše ljubavne prošlosti, pre nego što se upustite u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

DUEL / ImageSource / Profimedia

Posao: Očekuje vas dosta kontakata sa nekim novim saradnicima, možete da očekujete i nove poslovne ponude ukoliko se dodatno angažujete i zatražite pomoć od nekih uticajnijih osoba.

Ljubav: Pokušajte makar da skratite procese analize i sigurnosne provere osobe koja vam se već izvesno vreme dopada. Ponekada vredi rizikovati.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Bitno je da smanjite svoja megalomanska očekivanja, strpite se i ne ulazite u konflikte ni sa saradnicima ni sa nadređenima i sve će biti u redu.

Ljubav: Visok nivo strasti pratiće Lavove tokom ovog dana. Ne preostaje drugo, nego da se prepustite i uživate u svim onim čarima koje ljubav donosi bilo da vi zavodite ili vas zavode.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Devica

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Devicama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i jednostavno uživajte.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi da se tokom ovih dana poklopi na način koji odgovara pripadnicima sazvežđa Vage. Povoljan je period za sve vrste kreativnog angažovanja.

Ljubav: Ukoliko postoje i najmanje nesuglasice ili nerešena pitanja vašeg partnerskog odnosa, evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste, ili pak da bolje razumete neke greške druge strane.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Škorpija

Posao: Ne treba da žurite sa odlukama ni u kom segmentu posla da se radi, već budite dovoljno mudri da sagledate realno kako stvari stoje.

Ljubav: Slobodne Škorpije, vreme je za akciju. Ništa se neće desiti ako sedite i čekate.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Maksimalno angažovanje na polju profesionalnih aktivnosti očekuje većinu Strelčeva tokom ovog utorka. Možete očekivati i značajniju podršku i pomoć osoba iz prošlosti ili sa kojima ste već sarađivali.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa potpuno novom zanimljivom osobom. Pažljivo procenite situaciju, da vam neki bitan detalj ne promakne.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Povoljni astrološki aspekti najavljuju uspešan profesionalni dan kod većine tipičnih Jarčeva. Radne energije i elana vam nikako neće nedostajati.

Ljubav: Slobodni jarčevi, društvene mreže, izlasci sa društvom, okupljanja, sve će vam to itekako prijati. Pokrenite se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Bilo bi dobro da bar jednu jaku inicijativu pokrenete ukoliko vam aktuelne okolnosti to dozvoljavaju. Neko od saradnika vas može uporno opstruirati u vašim namerama, stoga vodite računa kome se poveravate.

Ljubav: Slobodne Vodolije, možete se naći pred velikim iskušenjem, da je više osoba zainteresovano za vašu malenkost, i to mlađih uglavnom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Povećan obim obaveza zahtevaće od Riba dodatnu reorganizaciju. Mogući su problemi sa papirologijom ili neki tehničke prirode.

Ljubav: Imate oboje potencijala da jedno drugom napravite najbolju dimenziju odnosa, da se bavite svojom vezom, željama i potrebama. Budite posvećeni jedno drugom, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

izvor

#Bikovi #započinju #ljubavnu #priču #kao #filma, 1698738803

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja