NaslovnaPLANETAOglasio se Galant posle susreta s porodicima talaca! Otkrio cilj kopnene operacije,...

Oglasio se Galant posle susreta s porodicima talaca! Otkrio cilj kopnene operacije, pa zagrmeo na Hamas: ”Odlučan sam da dobijem rat!”

Izraelski ministar odbrane je ukazao da je odlučan da dobije rat i da je povratak talaca deo pobede.

Izraelski ministar odbrane Joav Galant poručio je danas, posle susreta sa članovima porodica talaca koje pripadnici militantnog Hamasa trenutno drže u Gazi, da je kopnena operacija izraelske vojske povezana sa naporima da se taoci oslobode. 

– Kopnena operacija je povezana sa naporima da se vrate taoci – rekao je Galant porodicama, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Prema njegovim rečima, ako ne bude vojnog pritiska na Hamas, neće doći do napretka, preneo je Tajms of Izrael.

– Mi se borimo protiv životinja, a ne ljudi. To je složeno putovanje, sa nadama i razočarenjima. Odlučan sam da dobijem rat i povratak talaca je deo pobede – istakao je Galant.

(VIDEO/FOTO) Žestoke borbe U Pojasu Gaze! Hamasovci izleteli iz tunela, IDF nemilosrdno grunuli po njima: Na jednoj od zgrada zavijorila se zastava Izraela!

NOVI INCIDENT

Pripadnici Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) sukobili su se sa naoružanim Palestincima koji su se navodno pojavili iz tunela u severnom delu Pojasa Gaze, blizu Ereza. Kako je preneo izraelski vojni radio, snage IDF ubile su veći broj naoružanih napadača.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Oglasio #Galant #posle #susreta #porodicima #talaca #Otkrio #cilj #kopnene #operacije #zagrmeo #Hamas #Odlučan #sam #dobijem #rat

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja