NaslovnaHRONIKAŠveđani i Libanac uhapšeni zbog mafijaške likvidacije! Izrešetan vođa narko kartela u...

Šveđani i Libanac uhapšeni zbog mafijaške likvidacije! Izrešetan vođa narko kartela u Sarajevu, ovo su detalji (VIDEO)

Uhapšeni državljani Švedske i Libana koji se terete za ubistvo Harisa Osterdala u Sarajevu i ranjavanje Еlvira Mutića, dovedeni su u prostorije MUP, pišu mediji u BiH.

Zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu sinoć je na području Sokoca, kako je “Avaz” prvi objavio, uhapšen Oliver Herbert Peter, državljanin Švedske. Danas su na području Pala uhapšene još dve osobe, koje su takođe strani državljani.

Sportske torbe i automatsko oružje

Hapšenje državljana Švedske i Libana je usledilo nakon što su pripadnici MUP RS i PU Istočno Sarajevo izvršili pregled više objekata na teritoriji tog dela grada.


Plaćene ubice

Kako je portal “Avaza” ranije objavio, iza mafijaške likvidacije Osterdala na Stupu stoje plaćene ubice. Oni su namenski stigle u Sarajevo, kako bi likvidirale vođu jednog od narko kartela iz Švedske koji se obreo u BiH.

Saznajemo da je uhapšeni Oliver Herbert-Peter pokušao likvidaciju Osterdala pre nekoliko meseci u Istanbulu.

Osterdal se, prema podacima sigurnosnih službi, krio u BiH, a likvidiran je jer je, navodno, odlučio svedočiti protiv jednog od vođa narko kartela u Švedskoj zbog čega je postao meta.

"Kašikarom pokušao da raznese sebe i policajca"! Evo za šta je sve "ležao" uhapšeni pucač iz Jakova

Pun dosije krivičnih dela

Miladin S. (38) uhapšen je večeras zbog sumnje da je iz pištolja pokušao da ubije svog komšiju i prijatelja Nikolu T. (36)!

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Šveđani #Libanac #uhapšeni #zbog #mafijaške #likvidacije #Izrešetan #vođa #narko #kartela #Sarajevu #ovo #detalji #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja