NaslovnaSTARSPevačica okrenula novi list, skinula čak 20 kilograma!

Pevačica okrenula novi list, skinula čak 20 kilograma!

Pevačica Leontina Vukomanović, iznenadila je sve svoje fanove fantastičnim rezultatima svoje dijete. Iako je poznata po svojoj fatalnoj plavoj kosi i senzualnim oblinama, Leontina je odlučila da se suoči sa svojim viškom kilograma i preokrene svoj život.

Nakon trudnoće, Leontina se dugo borila sa viškom kilograma, ali kada je pristala da se posveti novom načinu ishrane i redovnim treninzima, rezultati su bili više nego impresivni. Pevačica je uspela da smrša čak 20 kilograma, i to bez rigorozne dijete, kako prenosi Gloria. 

Po savetu nutricioniste, Leontina je izbacila sve prerađene šećere, pecivo i gazirane sokove iz svoje ishrane. Umesto toga, svoje obroke bazira na svežem povrću, voću i nemasnom mesu poput piletine i ribe. Ova promena u ishrani je bila ključna za postizanje njenog neverovatnog gubitka kilograma.

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Leontina

Ali to nije sve! Pored promene ishrane, Leontina je morala i da se posveti redovnom vežbanju. Sa disciplinom i upornošću, pevačica je započela redovne treninge, unosila dovoljne količine vode u organizam i rezultati su bili zapanjujući. Masti su se topile, a Leontina je postajala sve vitkija i zanosnija.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Pevačica #okrenula #novi #list #skinula #čak #kilograma

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja