NaslovnaPLANETA(VIDEO) Bez milosti! Rusi spržili oklopnu grupu moćnih NATO vozila! Sa zloglasnog...

(VIDEO) Bez milosti! Rusi spržili oklopnu grupu moćnih NATO vozila! Sa zloglasnog “puta smrti” više se niko živ ne vraća!

Na takozvanom „putu smrti“ kod Rabotina uništena je oklopna grupa NATO vozila sa leopardima i borbenim vozilima američke pešadije, prenose ruski mediji.

Takođe s se napominje da na zaporoškom frontu jedinice ruske vojske nastavljaju da masovno uništavaju jedinice Oružanih snaga Ukrajine zajedno sa zapadnom opremom.

Na snimku se vidi kako nemački tenk “leopard” i američka borbena vozila pešadije Bredli i M-113 pokušavaju da napreduju na ruske položaje nakon čega su pogođeni su protivtenkovskim sistemima i FPV dronovima jedinica Južnog vojnog okruga.

 

Laut Mosiychuk ist die Schlacht um Awdijiwka eine der blutigsten für die🇺🇦seit Kriegsbeginn, Saluschny will abziehen, Selenskij halten.

Derweil werden🇺🇦Truppen der Saporischschja-Front dorthin verlegt, Folge: Schwächung. Verluste gestern Nähe Rabotino: Leopard 2A4, Bradley, M113. pic.twitter.com/FBKqZ0ziaD

— Zentrale Ermittlungsstelle (@ZentraleV) November 2, 2023

 

Podsetimo, ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu tvrdi da je od 4. juna, kada je počela kontraofanziva Ukrajine, poginulo ili ranjeno više od 90.000 ukrajinskih vojnika. Prema njegovim navodima, Ukrajina je od početka kontarofanzive izgubila oko 600 tenkova i skoro 1.900 oklopnih vozila različitih klasa, a na bojnom polju nije postigla nijedan taktički značajan uspeh.

 

 

Rusi lupili strašnu šamarčinu, Izraelu bride obrazi! Trese se planeta nakon vatrenog govora u UN!

SVIMA JASNO

Izrael, kao okupatorska država, nema pravo na samoodbranu u sukobu u Gazi, što potvrđuju zaključci Međunarodnog suda pravde iz 2004. godine, izjavio je stalni predstavnik Rusije u UN Vasilij Nebenzja na vanrednoj sednici Generalne skupštine o Palestini.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#VIDEO #Bez #milosti #Rusi #spržili #oklopnu #grupu #moćnih #NATO #vozila #zloglasnog #puta #smrti #više #niko #živ #vraća

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja