NaslovnaSTARSDIDI J PREGAZILA PRIJOVIĆKU! Javno ponizila POLA ESTRADE, a tek da čujete...

DIDI J PREGAZILA PRIJOVIĆKU! Javno ponizila POLA ESTRADE, a tek da čujete šta je rekla za MUZIČKU ZVEZDU! ŠOK (VIDEO)

U novom izdanju emisije “Lično sa” na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna pevačica Didi Džej, koja se nakon velike medijske pauze pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Didi je na samom početu razgovara priznala da je u horoskopu rak, u podznaku strelac, kao i da se u životu nikada nije potukla niti popila kap alkohola, ali da o prvoj ljubavi ne želi da priča.

– Srećno sam udata, na pitanje o prvoj simpatiji i vezi neću dati odgovor. U životu se nikada nisam potukla, to kod mene nije bilo, kao ni prvo pijanstvo. Ne pijem alkohol – istakla je pevačica, te otkrila svoju poslednu odluku ili obećanje koje je dala sebi:

– Obećala sam sebi da ću dobiti “Gremija” – priznala je Didi, te rekla da nikada ne bi obukla nefirmiranu “krpicu”.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Didi J u emisiji “Lično sa”

Didi je zatim pred kamerama portala Republika odigrala našu već čuvenu igricu “3 pa 1”, koju smo specijalnu za nju modifikovali, te je u svom stilu ocenjivala izgled i stil oblačenja svojih koleginica sa domaće javne scene, tokom koje je priznala da nikada nije videla Aleksandru Prijović, te navela da se Jelena Karleuša najbolje oblači na estradi.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#DIDI #PREGAZILA #PRIJOVIĆKU #Javno #ponizila #POLA #ESTRADE #tek #čujete #šta #rekla #MUZIČKU #ZVEZDU #ŠOK #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja